Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Självlysande Halloween, Trio 10 cm

  • 259 kr
In stock.
Article Number: 4256-paket

Ge Halloween en extra dos magi med dessa fina "rys-mys" gosedjur som lyser upp i mörkret!

Denna söta trio av halloweeninspirerade figurer är perfekta för att sätta stämningen under årets läskigaste högtid. En pumpa, en kanin & ett gulligt spöke där de vita partierna lyser upp i mörkret. Något som kommer få både barn och vuxna att känna sig som en del av en riktig Halloweenfest.

Gosedjuren är enkla att ladda genom att placera dem nära en stark ljuskälla, som exempelvis lysröret i köket. Dessutom behöver de bara några minuters laddning för att sprida sitt mjuka sken i upp till 30 minuter, vilket gör dem till en spännande och praktisk leksak för utforskande lek i mörkret.

Dessa Halloween-artiklar är inte bara för att skrämmas utan också för att gosa och stimulera barnets fantasi. Det är väldigt spännande för barn att utforska dessa leksaker och springa in i ett mörkt rum för att sedan se hur de lyser upp i mörkret. 

Med sina roliga och lysande figurer är dessa leksaker ett perfekt tillskott till barnrummet och ger en extra dos av Halloween-stämning och lekvärde under denna speciella tid på året.

Storlek: 10 cm

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.